Over Glaszetter24

Wie zit er precies achter Glaszetter24? Zelf hebben wij veel ervaring met glas zetten en hierdoor zijn in de loop der jaren ook veel dezelfde vragen aan ons gesteld. Zo zijn wij op het idee gekomen om deze antwoorden in de vorm van een website, voor iedereen toegankelijk te maken!

Het toegankelijk maken van simpele onderwerpen, maar ook complexe vragen, is de basis om goed voorbereid een nieuwe klus in te duiken. Zo kunnen de verwachtingen vooraf worden bijgesteld. De ontwikkelingen staan niet stil en daar houden wij iedereen graag van op de hoogte. Momenteel is HR++ glas veelal de beste oplossing als men kijkt naar de investering en de extra isolatie die het toevoegt aan de woning.

Daarnaast is het belangrijk dat de kosten vooraf duidelijk zijn en dat er goede begeleiding is vanaf het moment van aanvragen tot de ruiten er daadwerkelijk in zitten.

Wij bieden dus graag:

  • Onafhankelijk informatie voor diverse type beglazing
  • Mogelijke verder advies voor het verduurzamen van de woning
  • Bespaartips op het moment dat een glaszetter word ingehuurd
  • Op een juiste wijze het selecteren van een glaszetter in de regio

Orienteren

Is er meer bekend over de werkzaamheden en zal er gericht gezocht gaan worden naar een glaszetter? Dan kunnen wij ondersteunen in die zoektocht. Zo zullen de kosten van het glas een belangrijke rol zijn, daarmee kan er tevens een overweging worden gemaakt welke ruit het beste past op basis van de wensen. Ook gelet op de omgevingsfactoren kan er een bepaald soort ruit worden gekozen, denk aan brandvertragend of mogelijk inbraakwerend. Voor iedere situatie is er een geschikte ruit in ons assortiment.

Plaatsen glas

Als het type glas bekend zijn en ook de ruiten zijn ingemeten, dan is het tijd dat het glas op maat word besteld. Maar ook bij het inmeten zal de glaszetter de controle nemen, zodat hij garantie kan bieden op het glas wat hij zal bestellen. Het is dus de grote vraag, welke glashandel moet je inschakelen? Het is verstandig om in de nabije regio te zoeken. Wij hebben een landelijk netwerk, die hierbij kan helpen. Vergelijk gratis diverse glaszetters uit de regio en bekijk het verschil in prijzen!