• Home
 • Glaszetter offerte

Vraag online een glaszetter offerte aan

De plannen om nieuw isolatieglas te laten plaatsen of misschien het plaatsen van een voorzetraam? Hierbij zullen de kosten ook een rol spelen. Middels het opvragen van een glaszetter offerte, krijg je inzicht in de prijzen hiervan.

Bij het aanvragen van diverse offertes, is het mogelijk om tot 40% van de kosten te besparen op de algehele klus. Verderop zullen wij kort de prijzen van dubbel glas toelichten en wat je precies kan verwachten van een glaszetter offerte. Daarnaast helpen wij graag bij het vergelijken van de aangevraagde offertes.

Dubbel glas vervangen, wat kost dat?

Om een goed beeld te krijgen van de kosten, gaan wij uit van een prijs van glas inclusief het plaatsen. De prijzen per m2 van ieder soort dubbel glas verschillen. HR++ glas is de meest gekozen soort dubbel glas. De kosten hierbij liggen op €80,- per m2 als gemiddelde in Nederland.

Kozijnen ook vervangen

Naast het plaatsen van dubbel glas is het ook mogelijk om een glaszetter in te schakelen voor:

 • glasschade verhelpen
 • plaatsen enkel glas
 • Glazen meubels/deuren
 • Glas-in-lood plaatsen

Wat zijn de prijzen van een glaszetter?

Het is mogelijk om een glaszetter in te huren op basis van een uurtarief. Dit kan het geval zijn als de glaszetter geen materiaal hoeft te leveren, maar mogelijk een reparatie dient uit te voeren.Het uurtarief voor een glaszetter ligt rond de €45,- puur voor de arbeid.

Vaak staat er geen specifiek tarief van de glaszetter op een offerte. Het is gebruikelijk dat er een all-in prijs wordt gegeven voor zowel het glas als het plaatsen hiervan. Dat vinden wij zelf ook een fijne manier, hierdoor ben je vooraf al bekend met de totale kosten. Daardoor ook niet afhankelijk van hoe snel een glaszetter te werk gaat.

De inhoud van een glaszetter offerte

Wat is er allemaal terug te vinden in een offerte? Hier geven wij een overzicht van de punten die grotendeels in iedere offerte terug komen. Dit zijn dan ook direct aspecten die bij de diverse partijen naast elkaar gelegd kunnen worden.

 • De contactgegevens van de glaszetter
 • Het type glas wat geplaatst gaat worden, met bijbehorende m2 en de kosten van het glas plaatsen.
 • Extra posten qua materiaal die nodig zijn voor het plaatsen
 • Welke garantie wordt afgegeven op het glas
 • Termijn van uitvoeren
 • Geldigheid van de offerte

Bij het ontvangen van een offerte is het altijd slim om deze telefonisch door te lopen. Op deze manier ben je er zeker van dat er geen punten zijn vergeten en er achteraf geen onverwachte kosten in rekening worden gebracht.

Ga dus altijd het gesprek aan met de glaszetter, dat is ook de manier waarop de glaszetter kan bepalen wat de exacte wensen zijn. Bij sommige klussen is het wenselijk dat de vakman op locatie langs komt. Zo kan deze ook nog adviezen geven over de mogelijkheden die er zijn.

Vergelijken van glaszetters in de buurt

Verzekerd zijn van een scherp tarief van een glaszetter? Vergelijk geheel gratis & vrijblijvend diverse glaszetters in de regio. Op deze manier weet je zeker dat er niet teveel betaald gaat worden.

Het aanvragen van een vergelijking is binnen enkele minuten geregeld. Vervolgens zullen de diverse glaszetters per mail contact opnemen en de prijs voorleggen die bij de wensen passen.